empresacorcsserveisenllaçoscontactar


Tractament estructural contra termites, corcs i fongs

Vàlvules anti-retorn

És una de les tècniques més antigues i efectives pel tractament de les fustes instal·lades. Es tracta de practicar una sèrie de forats al llarg de les bigues per a procedir posteriorment a instal·lar unes vàlvules a través de les que procedirem, amb la ajut d’una bomba, a realitzar injeccions a pressió.

Impregnació

Aquesta tècnica de treball es basa en polvoritzar tota la superfície a tractar, normalment es realitza amb equips de polvorització específics, i es pot fer amb líquids o gels.

Tractament perimetral

Sota aquest nom es coneixen els treballs encaminats a la realització de barreres químiques al voltant de la vivenda, injectant productes específics que impedeixen l’entrada de les termites.
Amb aquests treballs no es persegueix en cap moment l’eliminació de la colònia, només es busca la protecció de la zona tractada, permetent que les termites continuïn operant en d’altres punts no tractats. Per aquestes feines es poden fer servir diferents tipus de productes aconseguint efectes variats, segons les circumstàncies del treball.

 

 

 

injecció

perimetral

Tratamientos Garbi, S.L. - Tel. 93.421.81.03